Úžernícke pôžičky

Určite ste sa za svoj život mnohokrát stretli s pojmom úžera, úžerníctvo či úžerník. Určite vždy v negatívnom význame. Úžery je najmenej výhodný úver, ktorému je najlepšie sa veľkým oblúkom vyhnúť. Vďaka lichvářským pôžičkám sa stalo veľa nešťastných ešte viac nešťastnými. Úžernícke pôžička je vôbec posledným krokom, ktorý by ste mali absolvovať, rozhodne to nie je žiadna sranda a rozhodne využívajte bankových či nebankových pôžičiek!

Kto je to úžerník?
Úžerník je taký človek, ktorý sa snaží nadmerne obohacovať na základe cudzieho nešťastia. Potrebujete peniaze? Ste v núdzi? Nikto iný Vám je nepožičia? Riešenie nájdete u úžerníkov. Ten Vám k úžernícke pôžičke naúčtuje až mnohonásobnej úvery. To je úžera - snaha obohatiť sa na cudzom nešťastí. Úrok u pôžičky od úžerníkov mnohokrát presahuje 100% sumu za jeden jediný deň! Vo väčšine prípadov teda nebudete úžernícke pôžičku schopní splácať.

Úžera = nebezpečenstvo
Úžery je veľmi nebezpečné. Ide o nezákonné konanie, úrok by nemal presahovať danú percentuálnu hodnotu. Úžernícke pôžičky poznáte z mnohých filmov a akčných seriálov, tiež viete, ako tí ktorí úžernícke pôžičky neplatí, dopadnú. Hoci sa jedná len a vymyslené scény, berte to ako upozornenie. Čo budete robiť, až na Vaše dvere zaklope pár nebezpečných chlapíkov?

Úžernícke pôžičky sú teda veľkou hrozbou a snažte sa im veľkým oblúkom vyhnúť. Samozrejme mnohokrát nezostáva nič iné, než na takúto pôžičku pristúpiť, musíte však počítať s vysokým rizikom toho, že neuspejete. Na druhej strane môže byť úžernícke pôžička pre niekoho záchranou.

Odkazy:
http://epozicky.blogspot.com/2010/11/sms-pozicky.html
http://ipozicky.blogspot.com/2010/11/pozicka-bez-registra-poplatku.html

Žádné komentáře:

Okomentovat