Pôžičky bez potvrdenia o príjme

Ste nezamestnaní a chcete si zriadiť pôžičku? Tak to ste už určite zistili, že u bežné banky rozhodne nemáte šancu. Bankové spoločnosti majú totiž pomerne prísne pravidlá pre schválenie pôžičky, ak máte teda veľmi nízky plat či dokonca žiadny, pôžičku od banky mať rozhodne nebudete. Neľakajte sa však, našťastie existujú aj spoločnosti z nebankovej sféry, ktoré ponúka pôžičky aj pre tých, ktorí sú momentálne bez práce alebo majú len dôchodok alebo sociálne dávky.


Je v tom nejaký háčik?
Rozhodne nie je. Nebankové spoločnosti, ponúkajúce pôžičky bez potvrdenia o príjme , len zapĺňajú voľnú medzeru na trhu, ktorú tu urobili banky vďaka prísnym pravidlám pre schválenie pôžičky. Navyše, keďže ide o spoločnosti z nebankový sféry, majú tieto pôžičiek celý rad výhod. Okrem pôžičky bez potvrdenia o príjme sa nenahliada ani do registra dlžníkov, pôžička je teda vhodná aj pre tých, ktorí sa v minulosti zápasili s problémami so splácaním.

Pôžičky bez potvrdenia o príjme môžu byť pre niektorých dobrým pomocníkom. Nesmie sa však zabúdať n fakt, že bez akéhokoľvek dlhodobého príjmu budete schopní splácať peniaze len sťažka, vyberajte si teda takú pôžičku , ktorú budete schopní splatiť.

http://nebankovepozicky.blogspot.com/2010/11/pozicka-bez-prijmu.html
http://akovybratpozicku.blogspot.com/2010/11/pozicka-bez-dokladovania-prijmu.html

Žádné komentáře:

Okomentovat