Pôžičky pre nezamestnaných

Však to sami poznáte. Peniaze sú potrebné práve v čase, keď je to najmenej vhodné. Typickým prípadom môže byť nezamestnanosť. V súčasnej dobe je veľmi jednoduché a časté stať sa nezamestnaným, problém môže nastať v prípade, že sa nezamestnaným stane osoba, ktorá bola v rodine jediná zárobkovo činná. Potom môže nastať skutočný problém s peniazmi. Ak ste nezamestnaní, určite veľmi dobre viete, že u klasickej banky rozhodne neuspejete. Bežné bankové spoločnosti majú veľmi prísne podmienky pre schválenie pôžičky, chcú od Vás doklad o výške príjmu. Ak ste teda nezamestnaní alebo máte veľmi nízky alebo nepravidelný mesačný príjem, banka Vám pôžičku skrátka neschváli. Jedna možnosť tu je ...

Nebankové pôžičky všetko rieši
Ak Vám banka pôžičku neschvália, ešte nie je dôvod panikáriť. Okrem bankových spoločností existujú aj nebankové spoločnosti, ponúkajúce pôžičky pre nezamestnaných. Pôžičky pre nezamestnaných sa od bežných bankových pôžičiek trochu odlišujú. Rozdielnosť je predovšetkým vo schvaľovanie úverov, zvyčajne nebankovej spoločnosti schvaľuje väčšinu pôžičiek. V mnohých prípadoch postačí jeden či dva doklady totožnosti. Pri pôžičkách pre nezamestnaných sa nevyžaduje doklad o výške príjmu ani sa nenahliada do registra dlžníkov, túto pôžičku si teda môžu zriadiť aj tí, ktorí sa v minulosti zápasili s problémom nesplácania a dostali sa tak do registra dlžníkov. Bankové spoločnosti majú totiž dobre premyslený register dlžníkov a komunikujú medzi sebou, nesplácala ak ste pôžičku v jednej banke, znovu Vám peniaze nepožičia ani v druhej.

Len samé výhody
Nebankové spoločnosti majú oproti bankovým celý rad výhod. Vybavenie pôžičky pre nezamestnaných trvá zvyčajne niekoľko minút, peniaze tak dostanete čo najskôr. Keďže sa jedná o nebankové spoločnosti, každá spoločnosť môže mať trochu rozdielne podmienky, takže je nutné si všetky firmy starostlivo prejsť a vybrať tú najlepšiu. Jedinou nevýhodou môžu byť nepatrne väčšia úroky, spôsobené väčšie rizikovosťou.

Pôžičky pre nezamestnaných, ponúkané nebankovými spoločnosťami, sú jediným výhodným riešením. Peniaze budete mať vo veľmi krátkom čase a bez zbytočných problémov a vyčkávania.

http://rozumnepozicky.blogspot.com/2010/11/pozicka-pre-nezamestnanych.html
http://akovybratpozicku.blogspot.com/2010/11/pozicky-pre-nezamestnanych.html

Žádné komentáře:

Okomentovat