Pôžičky pre študentov

Veľmi častými záujemcovia o pôžičku bývajú práve študenti. Študenti však majú väčšinou problém s tým, že pri štúdiu samozrejme nestíhajú pracovať a tak nemajú stály pravidelný mesačný príjem. Vďaka tomuto dôvodu sa tak dostávajú na podobnú úroveň ako nezamestnaní. Našťastie aj dnešné banky a iné spoločnosti prihliada na študentov trochu inak a ponúka ním mnoho výhod az hľadiska pôžičiek. Väčšina študentov vysokých škôl si však privyrába brigádou, majú tak aspoň základný mesačný príjem, ktorý veľakrát stačí akurát na živobytie, ak chcú však študenti niečo kúpiť, mnohokrát na to už nezostanú peniaze navyše. Ak patríte medzi študentmi, ktorí majú záujem o pôžičku pre študentov, čítajte ďalej.

Bankové pôžičky pre študentov
V dnešnej dobe sú pôžičky pre študentov ponúkané aj bankovými spoločnosťami. Aj keď študenti nemajú pravidelný mesačný príjem, vďaka kontokorentům si však môžu pôžičku bez problému zriadiť. Kontokorent je druh bankové služby, kedy môžete z bankového účtu čerpať peniaze do záporných hodnôt, nemusíte teda navštevovať banku a žiadať o pôžičku, stačí prísť k bankomatu, požičať si koľko potrebujete a potom na účet vložiť. Banky naje pre pôžičky pre študentov oproti klasickým úverom zvýhodnené služby, takže sú pôžičky pre študentov rozhodne výhodné a jedná sa o ideálne riešenie, ako pôžičku v období štúdia zriadiť.

Nebankové pôžičky pre študentov
Nebankové pôžičky pre študentov ponúkajú aj nebankové spoločnosti . Teda, ty vlastne neponúka pôžičky priamo určené študentov, ale vďaka miernym podmienkam na schválenie pôžičky si môžu u nebankových spoločností zriadiť úver takmer všetci, teda aj študenti. Pôžička pre študentov z nebankových zdrojov je vhodná iba v prípade, že Vám banky z akýchkoľvek dôvodov pôžičku neschváli. Potom nezostáva nič iné, než siahnuť po nebankových pôžičkách. Inak sú však tieto pôžičky menej výhodné predovšetkým vďaka väčším úrokom.

http://nebankovepozicky.blogspot.com/2010/11/pozicka-bez-nahliadnutia-do-registra.html
http://epozicky.blogspot.com/2010/11/nebankove-pozicky.html

Žádné komentáře:

Okomentovat