Pôžičky so zástavou nehnuteľnosti

Ak potrebujete si zriadiť pôžičku vyššie sumy, porozhliadnite sa po úveroch so zástavou nehnuteľnosti. Mnohokrát totiž človek potrebuje akútne získať vyššiu obnos peňazí, ktorý sa nedá získať inak ako práve pôžičkou. Ľudia si zriaďujú pôžičku na mnoho vecí, či už sa jedná o akútnu potrebu peňazí či len pôžičku na dovolenku. Ak potrebujete si kúpiť napríklad nový automobil, ktorý bude stáť celkom veľkú čiastku peňazí, budete sa musieť porozhliadnuť práve po pôžičke so zástavou nehnuteľnosti.

Americká hypotéka
Práve takto je bežne označovaná pôžička so zástavou nehnuteľnosti. Jedná sa o bezúčelové úver, peniaze si teda môžete požičať na čokoľvek bez udania zámeru. Pôžičky so zástavou nehnuteľnosti čiže americkej hypotéky sú využívané predovšetkým k väčším úverom, alebo ako náhrada za pôžičku s ručiteľom. Ak nemáte v okolí žiadneho blízkeho, ktorý by sa za Vás mohol zaručiť, potom práve pôžička so zástavou nehnuteľnosti môže byť pre Vás ako stvorená. Vďaka tomuto úveru si budete môcť zaobstarať to, čo ste chceli.

Nebanková pôžička so zástavou nehnuteľnosti
Pôžičky so zástavou nehnuteľnosti bývajú ponúkaným produktom predovšetkým nebankových spoločností. Tieto spoločnosti zvyčajne ponúka túto pôžičku najmä pre väčšie sumy, u nízkych nie je obvykle vyžadovaný ani ručiteľ ani ručenie nehnuteľnosťou.

Pôžičky so zástavou nehnuteľnosti sú hojne využívaným produktom po celej Českej republike. Ide prakticky o jediný spôsob, ako si zriadiť pôžičku väčšie sumy bez nutnosti ručiteľa.

Informacie:
http://nebankove-pozicky.blogspot.com/2010/11/pozicky-inzercia-zadarmo.html
http://ipozicky.blogspot.com/2010/11/nebankova-pozicka-do-24-hodin.html

1 komentář:

  1. Veľmi by som odporučil služby pána Benjamina akejkoľvek osobe, ktorá potrebuje finančnú pomoc, a budú vás informovať o ďalších vysokých adresároch. Ešte raz chválim seba a vašich zamestnancov za mimoriadny servis a zákaznícky servis, pretože to je pre vašu spoločnosť veľký prínos a príjemný zážitok pre zákazníkov, ako som ja. Prajem vám všetko najlepšie do budúcnosti. Pán Benjamin je najlepším spôsobom, ako získať ľahkú pôžičku, tu je e-mail .. / Lfdsloans@outlook.com alebo sa porozprávajte s pánom Benjaminom na WhatsApp Via_ + 1-989-394-3740 Ďakujeme Vy, že ste mi v úprimnom srdci znova pomohli s pôžičkou, som navždy vďačný.

    OdpovědětVymazat